GERAARDSBERGEN - Eerste nieuwjaarsduik een schot in de roos

C21

GERAARDSBERGEN - Eerste nieuwjaarsduik een schot in de roos

Editiepajot_jimmy_godaert_eerste_nieuwjaarsduik_een_schot_in_de_roos
 

De eerste nieuwjaarsduik in De Gavers georganiseerd door Project G en zwemclub Nautilus was meteen een schot in de roos. Ruim honderd enthousiastelingen namen al dan niet verkleed een frisse duik in de zwemvijver.

 

Origineel waren sommigen wel. Verkleed als een paus, Elvis Presley, een punker, een tipzakje friet, Kerstmannen en Kerstvrouwtjes en enkele poetsvrouwen kwamen sommige deelnemers opdagen en dit  was nu net wat de organisatoren hadden gehoopt: er een leuk evenement van maken.

 

Na de opwarming, waarvoor Dizzy Dance instond, doken zo’n 100 durvers gillend van de kou de plas in. De temperatuur van het water schommelde tussen de 7 à 8 graden, wat eigenlijk heel goed meeviel voor de tijd van het jaar.

 

Organisatoren Project G en NGB zijn in de wolken met het succes van hun Nieuwjaarsduik en denken reeds aan een tweede editie. “Het enthousiasme van de mensen weegt daar enorm in door”, zegt Celien De Gauquier. “Als je al die mensen ziet lachen en zich amuseren, weet je waarvoor je maandenlang hebt gewerkt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief