Succesvolle 2de Valentijn Run&Bike GERAARDSBERGEN

C21

Succesvolle 2de Valentijn Run&Bike GERAARDSBERGEN

Editiepajot_jimmy_godaert_succesvolle_2de_valentijn_run_bike_geraardsbergen

Voor wie het iets avontuurlijker mocht zijn dan een romantisch etentje op Valentijn, kon in Geraardsbergen terecht voor de Valentijn Run&Bike. Voor de tweede keer tekende Coach Wim een volledig nieuw off-road parcours uit dat zich vooral rond de Hoge Buizemont situeerde. De regenval van de laatste weken zorgde uiteraard voor heel wat modder en een zwaar parcours. Maar liefst 80 koppels gingen de uitdaging aan. Het deelnemersveld bestond uit een mix van gelegenheidssporters, recreatieve sportfanaten. Maar ook lokale teams als ACG en GETT brachten hun toppers aan de start.  

 

Het waren de jonge mannen van ACG, die vorig jaar hun tanden stuk beten op de concurrentie, die dit jaar na een super spannende spurt de hoofdprijs binnen haalden. Juliaan Van Lierde en Wazo Derouck legden de 17km af in net iets meer dan 1uur. Ondanks het loodzware parcours draaide het hier uit op een spurt met het duo Bara – Verstraete. Op grotere afstand volgden dan de winnaars van vorig jaar D’Hoedt – Debacker.  

 

Het korte parcours was blijkbaar een kolfje naar de hand van enkele sportieve families. Vader en zoon Koen en Kobe Van Rie haalden het hier eveneens na een prangende spurt van Clam Pierre en Debruyne Steven. Op het derde schavotje, ook hier, winnaar van vorig jaar vader en zoon Philippe Hugo en Jérôme. 

 

Dit jaar stimuleerde de organisatie ook teams om met zoveel mogelijk deelnemers aan de start te verschijnen met de WCUP team trofee. Deze prijs werd mee naar huis genomen door het Geraardsbergse GETT team, die overigens ook dit jaar bij de jeugd opnieuw out-standing waren en het volledige jeugd podium in beslag namen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief