KA GERAARDSBERGEN beloont gezondste leerlingen tijdens ‘Week van de Gezondheid’

C21

KA GERAARDSBERGEN beloont gezondste leerlingen tijdens ‘Week van de Gezondheid’

Editiepajot_jimmy_godaert_ka_geraardsbergen_beloont_gezondste_leerlingen_tijdens____week_van_de_gezondheid___
 

De werkgroep ‘Gezondheidsbeleid en Sport Op School’ van het KA Geraardsbergen organiseerde in de week van 22 t.e.m 26 februari 2016 een week vol gezonde en sportieve activiteiten tijdens hun ‘Week van de gezondheid’. Om de leerlingen te stimuleren gezonder en sportiever te leven werd er een wedstrijd verbonden aan de verschillende activiteiten. De leerlingen konden namelijk stempels verdienen op een spaarkaart door deel te nemen aan de verschillende sportieve en gezonde acties.

 

Er werden stempels verdiend wanneer de jongeren tijdens de middagpauze deelnamen aan  de extra middagsportactiviteiten die de LO-leerkrachten organiseerden, wanneer de leerlingen in onze MOS-shop gezonde snacks of fruit aankochten, wanneer zij tijdens de middag een gezond slaatje aten of wanneer de leerlingen met de fiets naar school kwamen. Tenslotte was er ook een uiteenzetting over gezonde voeding voor alle vierdejaars door sportvoedingsdeskundige Raf Van Dijck. Het KA Geraardsbergen hoopt door deze actie de leerlingen ook op lange termijn aan te zetten tot een gezonder en sportiever leven.

 

Op vrijdagnamiddag werden, uit de verzamelde volle spaarkaarten, de winnaars getrokken door de onschuldige hand van de adjunct-directeur, mevr. Sonny Van den Stockt. De eerste prijs, een gratis fitnessabonnement van 3 maanden, ging naar Gabria Vermeir uit 4 VV. De tweede prijs ging naar Camiel Berteloot uit 5 EM en de derde prijs ging naar Yara De Backer uit 4 HWb, zij werden beiden beloond met een mooie sportieve prijs.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief