GERAARDSBERGEN - WTC De Bergezelkens reden openingsrit

C21

GERAARDSBERGEN - WTC De Bergezelkens reden openingsrit

Editiepajot_jimmy_godaert_wtc_de_bergezelkens_reden_openingsrit
 

Zaterdag reden WTC De Bergezelkes hun openingsrit. Deze rit werd meteen aangegrepen om de route uit te stippelen van de alom bekende “De bergezelkes” familiefietstocht die doorgaat op n 15 mei 2016.

Dit jaar zijn er heel wat veranderingen in het parcours en de stopplaatsen. Zo wordt er MNEC De Helix en het Sint Jozefsinstituut aangedaan. Natuurlijk mag als stopplaats Carrosserie Wittenberg op het parcours niet ontbreken. Start en aankomst zullen nu in een grote witte tent op het Moerbekeplein plaatsvinden. Zoals je ziet is de locatie van start en aankomst veranderd en dit met het zicht van volgend jaar want dan is het namelijk hun 15de jubileumseizoen.

Om 19.30 zal er traditioneel de bidonworp (500 stuks) plaatsvinden met tal van naturaprijzen, eerste prijs een fiets!! Net voordien zal voor het eerst een zangeres aanwezig zijn die onze deelnemers  zal opwarmen om nadien af te sluiten met een  after partyken van Dj Stef.

Vorig jaar 1708 deelnemers zie www.bergezelkes.be of www.familiefietstocht.be. Om organisatorische redenen kunnen max 2000 inschrijvingen gebeuren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief