Leerlingen ‘Schilderen en decoratie’ denken mee over toekomstplan van openleercentrum in het KA GERAARDSBERGEN

C21

Leerlingen ‘Schilderen en decoratie’ denken mee over toekomstplan van openleercentrum in het KA GERAARDSBERGEN

Editiepajot_jimmy_godaert_leerlingen____schilderen_en_decoratie____denken_mee_over_toekomstplan_van_openleercentrum_in_het_ka_geraardsbergen
 

De leerlingen van de afdeling ‘Schilderen en Decoratie’ van het KA Geraardsbergen werken onder begeleiding van mevr. Niemegeers, leerkracht Plastische Opvoeding en Project Arts, momenteel aan de plannen voor de herinrichting van onze mediatheek. De mediatheek van het KA wordt omgebouwd tot een openleercentrum, ontspanningsruimte en studieruimte en er zal ook een buitenruimte aan gekoppeld worden. Onze polyvalente en mobiele werkploeg is momenteel bezig met het aanleggen van een doorgang tussen de mediatheek en de buitenplaats. 

Onderwijsminister Hilde Crevits (CD&V) wil meer leerlingen inschakelen om te helpen bij de bouw of renovatie van scholen. De leerlingen uit de richtingen ‘Hout’, ‘Elektriciteit’ en ‘Schilderen en Decoratie’ zullen dan ook echte praktijkervaring kunnen opdoen bij de realisatie van dit project. De toekomstige schilders mochten zelf creatieve ideeën voorstellen, zochten online naar inspiratiebronnen, stelden kleurpaletten samen en creëerden een ‘moodboard’. “De leerlingen reageerden heel enthousiast om realistische plannen uit te werken.”bevestigde begeleidster Birgit Niemegeers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief