GERAARDSBERGEN applaudisseert mee

C21

GERAARDSBERGEN applaudisseert mee

Editiepajot_ingezonden_fietsersbond_geraardsbergen-lierde

Op maandag 21 maart staan meer dan 80 teams in heel België tijdens de ochtendspits paraat om fietsers te belonen met een applaus, ruim dubbel zoveel als drie jaar geleden. Ook Fietsersbond Geraardsbergen-Lierde doet mee. Via dit initiatief van de Fietsersbond en haar Franstalige tegenhanger GRACQ, wil Fietsersbond Geraardsbergen-Lierde fietsers feliciteren. Een positieve boodschap voor mensen die dagelijks de fiets nemen voor woon-werkverkeer.

 

De eerste dag van de lente is stilaan symbolisch voor fietsers. Op weg naar school of het werk ontvangen zij dan massaal applaus. Niet alleen om hen aan te moedigen, maar ook om automobilisten te tonen dat het anders kan én beleidsmakers dat sensibiliseren werkt.

 

Fietsersbond Mechelen en Mechelen Klimaatstad startten deze eenvoudige maar sterke actie. Na tientallen Mechelse edities ging de actie in 2014 nationaal. Dit jaar zullen op meer dan 70 locaties fietsers applaus ontvangen.

 

Deze keer steekt ook Fietsersbond Geraardsbergen-Lierde de fietsers een hart onder de riem op de hoek WIjngaardstraat-Karmelietenstraat.

 

Waarom op deze locatie? Omdat hier veel schoolgaand verkeer is, het een opvallende plaats en er rechttegenover een prima koffiebar is!

 

PRAKTISCH

Waar: Wijngaardstraat 3 (op de hoek met Karmelietenstraat), Geraardsbergen Wanneer: maandag 21 maart 2016 7u30 – 8u30

Contact: Wim Schrever, wimschrever@gmail.com, 0475/86 19 08

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2016
Jimmy Godaert
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief