GERAARDSBERGEN - Terrassen op binnenplein van de Markt

C21

GERAARDSBERGEN - Terrassen op binnenplein van de Markt

Editiepajot_jimmy_godaert_terrassen_op_binnenplein_van_de_markt
 

Vanaf 1 mei 2016 zal de Markt van Geraardsbergen er een nieuwe toeristische troef bij hebben. Je kan deze zomer genieten van een verfrissend drankje op één van de nieuwe terrassen op het binnenplein van de Markt.

 

Om in te spelen op het internationaal toeristisch karakter van de stad wil het bestuur de belevingswaarde verhogen. Deze zomer wordt daarom het pilootproject gelanceerd om terrassen toe te laten op het binnenplein van de Markt die worden uitgebaat door de omliggende horecazaken.

 

De terrassen, in combinatie met verschillende evenementen zoals de wekelijkse zondagse rommelmarkt, het EK 2016, de triatlon Geraardsbergen en alle andere kermisactiviteiten zorgen voor een gezellige en ontspannende sfeer en zal heel wat gegadigden aantrekken. Tien horecazaken rond het plein juichen het initiatief toe en hopen alvast veel volk te mogen verwelkomen.

 

De auto’s die normaal geparkeerd staan op het binnenplein kunnen terecht op de parkeerplaatsen langs de kerk op de Markt, op de Vesten, op de stadsparking in de Vredestraat of op de parking in de Abdijstraat. De parkeerplaats voor andersvaliden bevindt zich langs de kant van de kerk naar de Vesten toe.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief