GERAARDSBERGEN - Dorpsraad Viane van start met ‘Kom Eens Af’ project

C21

GERAARDSBERGEN - Dorpsraad Viane van start met ‘Kom Eens Af’ project

Editiepajot_jimmy_godaert_dorpsraad_viane_van_start_met____kom_eens_af____project
 

Dorpsraad Viane startte samen met Gezinsbond Viane en vzw Parochiale Werken, maar ook met Viabike, Viane Viert en andere verenigingen een initiatief op om de inwoners van Viane nog actiever deel te laten nemen aan het sociale leven binnen de gemeente: “Kom Eens Af”.

 

De dorpsraad probeert hierdoor niet enkel de samenhorigheid onder de inwoners verhogen, maar alsook de samenwerking tussen de verschillende verenigingen te verbeteren of tot stand te brengen.

 

Vorige week vond dit gebeuren voor de eerste keer plaats in de parochiezaal. Er was gelegenheid om een kaartje te leggen, deel te nemen aan één of ander gezelschapsspel (bakschieten, sjoelbakken petanquen …–, een pint te pakken of gewoon een babbel te slaan met de andere aanwezigen. Niks moet alles kon!

 

Tijdens de periode van mei tot en met oktober 2016, telkens op woensdag, tussen 15 en 22 h wordt dit initiatief herhaald. Je kan terecht in de dorpszaal, gelegen in de Beverstraat 2 te Viane op volgende data: 18 mei,  1,15 en 29 juni ,  13 en 27 juli,  10 en 24 augustus, 7 en 21 september en 5 en 19 oktober 2016.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief