GERAARDSBERGEN - Joint viert 5- jarig bestaan

C21

GERAARDSBERGEN - Joint viert 5- jarig bestaan

Editiepajot_jimmy_godaert_joint_viert_5-_jarig_bestaan

Op 3, 4 en 5 juni a.s. viert Joint café.sport zijn vijfjarig bestaan. En hoe kunnen we dat beter doen dan met datgene waarin we het verschil maken: muziek, bier, eten en sport.

 

Op  vrijdag 3 en zaterdag 4 pakken we telkens uit met een optreden. Symbolisch of niet, zoals Joint de symbiose is van Jo en Ingrid, betreft het hier telkens een optreden van een vrouw en een man, inwijkelingen bovendien.

 

Op vrijdag is dat Zorroz, een tomeloos duo uit Mexico City dat uit een lawine van samples en effecten een warme golfstroom El Niño waardig weet op te wekken en ook het oog verwent met een multimediaal spektakel.

 

Zaterdag komt Simi Nah, een Franse bassiste die nog bij Praga Khan gespeeld heeft en nu samen met KGB, aka Kenny Blomme, een Oostends producer en muzikant, geluidsgolven uit het brede spectrum van Electro produceert met vooral een ondertoon van New en Dark Wave. Ook hier moeten videobeelden van het concert een totaalbeleving maken.

 

Eveneens op zaterdag vindt er een bierdegustatie plaats waarbij vooral de plaatselijke brouwerijen een kans krijgen hun bieren voor te stellen en de bezoekers middels blindproeving hun kennis van bier kunnen testen en het beste bier kunnen verkiezen.

 

Voor het eten hebben we terug voor onze traditionele paëlla gekozen, een eenvoudig gerecht dat op de juiste wijze klaargemaakt een complexiteit aan smaken weet op te roepen. De paëlla is mits reservatie op zondag te bekomen.

 

En om onze sporters niet te vergeten organiseren we bovendien een tennis- en badminton-rally die eens en voorgoed moet duidelijk maken wie de beste is die ene dag.

 

Joint café.sport is gevestigd op de Groteweg 521, 9500 Geraardsbergen ( Overboelare ).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief