Nieuw bestuur voor KSV GERAARDSBERGEN

C21

Nieuw bestuur voor KSV GERAARDSBERGEN

Editiepajot_jimmy_godaert_nieuw_bestuur_voor_ksv_geraardsbergen
 

KSV Geraardsbergen start het seizoen met een vernieuwd bestuur. Wim Ogiers wordt de nieuwe voorzitter. Hij wordt verder ondersteund door volgende bestuursleden: Stéphan Bourlau (secretaris), Luc Van Den Berge (penningmeester), Kevin Steppe (gerechtigd correspondent), Paul Deprez (ondervoorzitter) en bestuurders Marc Ogiers, Connie Verleyen, Luc Van De Pontseele en Peter Wanzele. Gino D’Haemers staat aan het hoofd van het jeugdbestuur.

 

Op sportief vlak wil de club met het eerste elftal in de linkerkolom van de rangschikking te eindigen, en lonkt men naar een eventuele eindronde. Hiervoor werd Geraardsbergenaar en ex-speler Kevin Waegemans als nieuwe trainer aangetrokken. Deze moet voor de nodige impulsen bij het elftal zorgen. Het is de ambitie van KSV om op termijn te promoveren naar de eerste provinciale waar deze club zeker en vast thuishoort.

 

Ook de jeugdwerkig wordt een prioriteit van het nieuwe bestuur. In het verleden werden heel wat talentrijke jeugdspelers weggekaapt door clubs uit de regio die meestal in hogere reeksen uitkomen. Dit wil het bestuur nu een halt toeroepen en de concurrentie aangaan door te investeren in deze jeugd.

 

Het nieuwe bestuur wil ook het imago van de club opfleuren. Terreinen worden onder handen genomen en het gehele complex wordt opgeknapt. Ook de kantine ondergaat een stevige opknapbeurt en foto’s uit het verleden van de club zullen opgehangen worden.

 

Een andere uitdaging is om meer supporters naar de Molendreef te lokken. Er wordt alvast over nagedacht om regelmatig oud KSV spelers uit te nodigen.

 

Door de pensionering van de uitbaatster van het clublokaal, café Sportkring op de Markt, zal café De Presse fungeren als het nieuwe clublokaal van KSV Geraardsbergen.

 

De trainingen hervatten op dinsdag 19 juli, en op vrijdag 29 juli is er de ploegvoorstelling in de kantine aan de Molendreef. Verder staan er in de Hofman Cup op 31 juli, 7 augustus en 21 augustus thuiswedstrijden gepland tegen Schoonaarde, Voorde en Appelterre.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief