GERAARDSBERGEN - Sonja Vonck en Marhilde Van der Mynsbrugge halen 1432.26 Euro op tvv Kom op tegen Kanker

C21

GERAARDSBERGEN - Sonja Vonck en Marhilde Van der Mynsbrugge halen 1432.26 Euro op tvv Kom op tegen Kanker

Editiepajot_jimmy_godaert_sonja_vonck_en_marhilde_van_der_mynsbrugge_halen_1432
 

In maart van dit jaar plaatsten Sonja Vonck en Marhilde Van der Mynsbrugge op verschillende plaatsen Rospotten. Het was de bedoeling om rosse centjes in te zamelen en de opbrengst te schenken aan de Loop naar de maan-actie waaraan Marhilde Van der Mynsbrugge deelneemt. In augustus stapt ze de Dodentocht (100 km in 24 uur) ten voordele van Kom op tegen Kanker en zamelt op die manier sponsorgeld in. Sonja en Marhilde zijn heel tevreden met het resultaat van hun Rospotactie, ze haalden niet minder dan 1432,26 Euro op.

 

 Het is duidelijk dat dit thema een gevoelige snaar raakt, want er kwam heel wat respons : collega’s, vrienden of familieleden droegen ook hun steentje bij en brachten hun bijdrage binnen of boden spontaan aan om een Rospot te plaatsen in hun bedrijf of op het werk – zelfs ver buiten de grenzen van Geraardsbergen. Op de facebookpagina ‘Geraardsbergse Rosse tegen Kanker’ kon men de evolutie volgen. Ook bij de verschillende handelaars vulden de Rospotten zich goed en lang niet alleen met rosse centjes. Ook grotere muntstukken en zelfs geldbriefjes kwamen in de Rospot terecht.

 

Na 2,5 maand werden alle Rospotten opgehaald, geteld en ingeleverd in KBC Geraardsbergen om over te schrijven op de rekening van Kom op tegen Kanker. Sonja en Marhilde willen dan ook iedereen bedanken die zijn steentje bijgedragen heeft. Het bedrag zal ongetwijfeld een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker, want die willen we liefst de wereld uit.

 

Wie Marhilde nog verder wil steunen in haar actie kan nog steeds een bijdrage leveren : op haar persoonlijke pagina van Loop naar de maan http://www.loopnaardemaan.be/lopers/marhilde.van-der-mynsbrugge vind je de motivatie van Marhilde en via de betaalknop kan men daar een bedrag storten voor Kom op tegen Kanker. Vanaf 40 euro krijgt men een fiscaal attest, maar ook kleinere bijdragen blijven welkom.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief