GERAARDSBERGEN - Kate Ryan trapt Muziek in’t Park af

C21

GERAARDSBERGEN - Kate Ryan trapt Muziek in’t Park af

Editiepajot_jimmy_godaert_kate_ryan_trapt_muziek_in___t_park_af
 

Als eerste in het rijtje van de ondertussen goed ingeburgerde en populaire Muziek int Park-feestjes in Geraardsbergen beet  Kate Ryan de spits af!

 

Kate kwam in 2001 boven water in de Belgische dancewereld. Vijf jaar later kwam de echte doorbraak want toen mocht deelnemen aan het Eurovisiesongfestival in Athene met het nummer ‘Je t’adore’. Helaas haalde ze de finale niet, maar ze vond wel een nieuwe dansbeweging uit:de kniezwengel. Het Eurovisisongfestival was voor haar een opstap naar een internationale loopbaan. Kate Ryan scoorde een Europese hit met een remake van de klassieker ‘Voyage, Voyage’.

 

Tijdens ‘Muziek int Park’ bracht Kate niet alleen haar eigen hits, het talrijk opgekomen publiek kreeg een overzicht van 20 jaar party-cultuur maar ook van haar Franstalig repertoire met als afsluiter het de hit Desenchantee.

 

Ook tijdens de volgende woensdagen staat heel wat  op het programma. Op 13 juli speelt Punkrockband ‘The Kids + Wasted Seeds’ . Op 20 juli zal ‘Pigbag Army’ het beste van zichzelf geven en op 27 juli sluit ‘The Crowd’ Muziek int Park af. De toegang is gratis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief