GERAARDSBERGSE Jeugd met zomer pop-up

C21

GERAARDSBERGSE Jeugd met zomer pop-up

Editiepajot_jimmy_godaert_geraardsbergse_jeugd_met_zomer_pop-up
 

De POP-UP zomer is vertrokken! Vijf activiteiten georganiseerd voor jongeren vanaf 16 jaar in Geraardsbergen.

 

“Dit idee kwam van de jongeren zelf”, aldus schepen Van Trimpont. “Zij gaven bij de evaluatie van het jeugdactieplan aan dat er in de zomer onvoldoende aanbod is voor jongeren van 16 jaar in hun stad”.

 

De eerste activiteit, een openluchtcinema op de parking van JC De Spiraal sloeg in elk geval aan! Tijdens deze warme zomeravond ploften de jongeren neer in de zeteltjes en zitzakken en genoten van een film. De volgende activiteit heeft plaats op 20 juli. We organiseren een onvergetelijke en grootse buitenspeeldag voor alle 16-plussers in het Abdijpark. Vanaf 14u kunnen ze terecht voor wat ontspanning en spel. Wij zorgen voor enkele funelementen, kubbs, een pannakooi en een lounge. 

 

“De manier van samenleven in onze stad zien we niet als iets dat kinderen en jongeren passief ondergaan, maar als iets waar ze het recht hebben om mee aan te sleutelen, hun invulling hiervan bekend te maken. Door in te spelen op hun noden, die ze kunnen en mogen aangeven, zorgen we dat kinderen en jongeren echte mede-eigenaars van Geraardsbergen worden, waardoor ze zich meer thuisvoelen in onze stad, dragen ze er zorg voor en blijven ze op termijn Geraardsbergen trouw.” vertelt schepen Van Trimpont nog.

 

Volg Giesbaargse Jeugd zeker op facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alles rond kinderen en jeugd in Geraardsbergen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief