Nieuwe voorzitter UNIZO GERAARDSBERGEN

Nieuwe voorzitter UNIZO GERAARDSBERGEN

Foto_katty_carion

Naar aanleiding van het verstrijken van het 4-jarig voorzittersmandaat van Marie-Claire Henau heeft het bestuur van UNIZO Geraardsbergen Katty Carion verkozen tot nieuwe voorzitter.

Katty Carion is geboren en getogen in Geraardsbergen, 44 jaar jong en zaakvoerder van Domocura en Carion Facility Services, actief in de schoonmaak bij particulieren en bedrijven, en immobiliën.

Katty draait al 5 jaar mee in het bestuur van UNIZO Geraardsbergen en is ondervoorzitter

van de Economische Raad Stad Geraardsbergen.

 

“UNIZO Geraardsbergen wil een regisseursrol spelen bij het creëren van een sterk ondernemersklimaat om de aantrekkingskracht voor nieuwe ondernemers te vergroten. Als één van de grootste netwerkmomenten in onze regio blijft de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie

 

een niet te missen ondernemerssamenkomst. De jaarlijkse Business Award van Unizo Geraardsbergen gaat ook dit jaar vanaf 15 december van start en de uitreiking is voorzien op de nieuwjaarsreceptie van 23 januari 2017.

 

Ook onze laatste actuasessie was een schot in de roos en maakt duidelijk dat deze opleidingen verder uitgebouwd moeten worden in de toekomst.

 

De huidige bestuursploeg willen we versterken met een aantal zelfstandige ondernemers uit alle sectoren. Zowel handel, diensten en KMO zijn idealiter vertegenwoordigd in een representatief bestuur.

Voor mij is het belangrijk om de band tussen de Stad Geraardsbergen, het lokale handelscentrum en de Economische raad te versterken, zodat we de toekomstige uitdagingen met vereende krachten kunnen aanpakken. Op die manier kunnen we de economische groei van onze regio positief laten groeien.

 

Tot slot wens ik ook Marie-Claire uitdrukkelijk te danken voor de verwezenlijkingen van de laatste jaren en ben vastbesloten om met onze bestuursploeg  een mooi vervolgverhaal te schrijven”

 

De bestuursploeg van Unizo Geraardsbergen:

Katty Carion, voorzitter

Rudy Frederic, secretaris

Luc Bal, events & public relations, webmaster

Tristan Van Tilborgh, penningmeester

Marie-Claire Henau, bestuurder

Alex Wynant, bestuurder

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief