Rotary GERAARDSBERGEN schenkt 2 500 EUR aan ORSI

Rotary GERAARDSBERGEN schenkt 2 500 EUR aan ORSI

Cheque
 
Wp_20161217_22_07_32_pro
 

Op zaterdag 17 december organiseerde Rotary Geraardsbergen zijn 4de Kerstconcert met als locatie de St-Machariuskerk.

 

Het Koor Gaudicanto, voor de vierde keer, nu in samenwerking met het Trio Ivan Paduart, zorgde voor een zeer geslaagd optreden en verenigde muziek van rond de Kerstperiode met rasechte jazzmuziek, een uniek samenspel.

 

De opbrengst van het concert ging naar ORSI, wat staat van Robotic Surgery Institute. Dit is een V.Z.W. onder leiding van Prof. Dr. Mottrie die zich inzet voor het specialiseren en opleidingen geven in robotchirurgie ook voor dokters in minder vermogende landen.  Professor Mottrie en zijn echtgenote kwamen zelf de aangeboden cheque van 2.500 euro in ontvangst nemen uit handen van de voorzitter  Wim Leerman waarna deze al diegene bedankte die dit concert mogelijk gemaakt hebben en bijgedragen hebben tot het succes,  waaronder het talrijk opgekomen publiek.

 

Na een laatste warm applaus voor de uitvoerders werden alle aanwezigen uitgenodigd voor een gezellig  samenzijn en wat nabeschouwing.  De gasten werden ontvangen met een glaasje champagne en konden tot laat in de avond naar vermogen verder genieten van Inbevs geneugten, dit alles inbegrepen in de toegangsprijs. Een Bob was dus aangewezen.

 

Voor volgend jaar beloven de inrichters opnieuw een spetterend optreden maar wordt er teruggegrepen naar een klassieke combinatie van koor en solisten. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2016
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief