GERAARDSBERGEN - Sint-Lutgardisschool organiseert kersttombola & koekjesverkoop

GERAARDSBERGEN - Sint-Lutgardisschool organiseert kersttombola & koekjesverkoop

20161223_161049
 
20161223_164603
 

De weken voor de kerstvakantie gingen binnen de Sint-Lutgardisbasisschool niet onopgemerkt voorbij. Het SLZ-oudercomité organiseerde een kersttombola, goed voor 1.716 verkochte lotjes ten voordele van een nieuwe fietsenstalling op school. De kleuterjuffen Emilie & Annelies deden mee aan de Ketnet Koekenbak in het kader van Music for Life en zamelden 351,46 euro in!

 

Prijsuitreiking op 23 december meteen na schooltijd

Het oudercomité organiseerde dit jaar voor het eerst een kersttombola met in de prijzenpot o.a. een gloednieuwe LED TV, een draagbare dvd-speler, een fietssetje en talloze leuke troostprijzen. Goed voor 1.716 verkochte lotjes. Op 23 december kwamen de winnaars hun prijs ophalen tijdens een gezellige kerstdrink meteen na schooltijd. [Zie foto 161049 - Winnaar tombola]

 

351,56 euro voor Foundation Jana De Koker

Tegelijkertijd verkochten kleuterjuffen Emilie & Annelies hun laatste koekjes. Zij deden mee aan de Ketnet Koekenbak ten voordele van Music for Life. De opbrengst van de koekjes ging naar de vzw Foundation Jana De Koker, een vzw die zich inzet voor alle patiënten van de kinderziekenhuizen UZ Brussel, UZ Gent, UZ Saint-Luc en O.L.V. Aalst. Via allerlei initiatieven wil de Foundation Jana De Koker een leukere, aangenamere omgeving maken voor de patiëntjes. Een vertegenwoordiger van de Foundation kwamo de cheque met de opbrengst van de koekjesverkoop, 351, 56 euro in ontvangst nemen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2016
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief