GERAARDSBERGEN - Vlaamse Trainersschool en zwemclub Nautilus organiseren opleiding zwemtrainer

GERAARDSBERGEN - Vlaamse Trainersschool en zwemclub Nautilus organiseren opleiding zwemtrainer

Maxresdefault
 

Stel nu al een goed voornemen voor 2017: je passie voor het zwemmen doorgeven als gediplomeerd zwemtrainer! Samen met de Vlaamse Trainersschool en Nautilus Geraardsbergen organiseren we een initiatoropleiding, die je de meest effectieve trainingsmethodes leert kennen en je ook de nodige sociale en menselijke vaardigheden van een zwemcoach bijbrengt.

 

Geef je zwempassie door

Destijds geraakte jij gepassioneerd door zwemmen en kon jij bij een club in je buurt terecht om het te leren. Vandaag passioneert de zwemsport nog steeds mensen. Dankzij deze opleiding zwemtrainer kunnen die mensen bij jouw club terecht.

 

Kwaliteit maakt het verschil

De opleiding zwemtrainer is van initiatorniveau en beslaagt 65 lesuren en 6 stage-uren. Daarin verdiep je jezelf in de meest effectieve werkwijzes om zwemtechnieken aan te leren. Eenmaal je het diploma gehaald hebt, wint iedereen erbij: de club heeft een kwalitatieve trainer in de rangen, de zwemmers verbeteren zich en jij haalt nog meer voldoening en plezier uit je sport!

 

Datum: zaterdag, 4 februari, 2017 tot zaterdag, 29 april, 2017

 

Programma: De lessen gaan door op zaterdagen en zondagen tussen 4/2/17 en 29/4/17. Voor exacte programma klik je op ‘lessenrooster’ op deze pagina.

 

Deelnameprijs: €215,00

 

Sporta-leden die zwemtraining geven en hun diploma behalen krijgen via hun club 50% terugbetaald en een Nike-sporttas.

 

Locatie: APB Provinciaal domein De Gavers – Onkerzelestraat 280 – Geraardsbergen Lokaal Rode Kruis – Majoor Van Lierdelaan 48 – Geraardsbergen

 

Inschrijvenhttps://www.sport.vlaanderen/aanmelden?targetLogin=/sportbegeleiders/opleiden-en-bijscholen/inschrijven-vts-opleiding%3FactiviteitId%3D55381&opleidingId=1172

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief