GERAARDSBERGEN - Hope for Children hield Nieuwjaarsetentje

C21

GERAARDSBERGEN - Hope for Children hield Nieuwjaarsetentje

Jim_3172
 

In het clublublokaal de Blue Lagoon in de  Adamstraat hield de vereniging Hope for Children een nieuwjaarsetentje. HOPE for children is een vereniging met als doel materiële hulp te verlenen aan kinderen tot en met 12 jaar, wiens gezin getroffen werd door een brand.

 

De voorzitter, Yendel Lintermans bedanktein zijn speech in naam van het bestuur van Hope for Children hun meter Laura Lynn en peter Matthias Lens voor hun warm hart, hun steun en hun aanwezigheid om samen met de andere genodigden waaronder de vrijwilligers, sponsors alsook  enkele politici het glas te heffen op het nieuwe jaar.

 

De voorzitter gaf ook een overzicht van de acties van het afgelopen jaar en de komende evenementen. Op 18 maart 2017 zal het  2e Breugelfestijn in de Blue Lagoon plaatsvinden. De 4e barbecue met optreden van Matthias Lens is gepland op vrijdag 25/8/2017 tijdens het straatfeest in Adamstraat. De opbrengst gaar naar het goede doel.

 

Op vandaag, na 2,5 jaar, heeft de vereniging al 7 kinderen, allen slachtoffers van een brand, geholpen bij het aankopen van nieuwe spullen. Hope for Children dankt ook al de bezoekers die vorig jaar naar hun eetfestijnen kwamen en hopen dit jaar hun weer te mogen verwelkomen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief