GERAARDSBERGEN - Nieuwjaarshappening ‘Eldoradofietsers’ onder motto ‘Tandje bij tvv Kom op tegen Kanker’

C21

GERAARDSBERGEN - Nieuwjaarshappening ‘Eldoradofietsers’ onder motto ‘Tandje bij tvv Kom op tegen Kanker’

Jim_3573
 

Naar jaarlijkse gewoonte hielden de Eldoradofietsers Zandbergen een nieuwjaarsreceptie voor leden en partners in hun clublokaal, Café Eldorado Zandbergen.

 

Naast een informeel gedeelte met een hapje, drankje en muziekje kregen de leden ook een overzicht van de geplande fietskalender 2017 gepresenteerd, waarna het aanschuiven was aan de feestdis.

 

De Eldoradofietsers, de club van Rik Haelterman, hebben in hun bestaan als club altijd al voeling gehad met regionale initiatieven met een sociaal doel: Schoonderhage vzw., Kom op tegen Kanker, enz …

 

Zo zullen ze van 25-28 mei 2017 voor  het vijfde jaar op rij deelnemen aan de 1000Km van ‘kom op tegen kanker’.Dit wordt een speciale editie want Ninove is middagstad en ontvangt dus de ‘KOTK-Karavaan’ op zondag. De club zal dit keer met twee ploegen deelnemen, waardoor zij een tandje bij zullen moeten steken om het sponsorbedrag van 10.000 €  in te zamelen!

 

Op zaterdag 11 maart organiseren de deelnemers aan KOTK editie 2017 een eetfestijn in café Eldorado, Lindeveldstraat 30, Zandbergen.

 

Opnieuw saat de fietsclub ook in voor de orgaisatie van de Grote prijs Ferdi Van Den Haute, fietsen tegen kanker op maandag 1 mei. Het inschrijvingsgeld van deze organisatie gaat integraal naar de 1000 KM KOTK.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief