GERAARDSBERGEN - Madalena Gutierrez ­Jove vermist sinds ze zoontje naar school bracht

GERAARDSBERGEN - Madalena Gutierrez ­Jove vermist sinds ze zoontje naar school bracht

Media_xll_9514352
Media_xll_9514361
 

De politie heeft donderdag de hele dag gezocht naar Madalena Gutierrez Jove (39) uit Geraards­bergen. De vrouw die woensdagochtend haar zoontje afzette aan het Sint- Catharinacollege  in Onkerzele verdween spoorloos. De politie ondervroeg gisteren de vriend,  politieagent, en hield een huiszoeking. Er werd ook een opsporingsbericht verspreid.

 

Madalena bracht Zoals iedere dag bracht de vrouw omstreeks 8.30 uur haar zoontje naar school aan de Onkerzelestraat in Geraardsbergen, waarna ze vertrok. Waar naartoe, is een raadsel.

 

De vrouw, die van Spaanse afkomst is rijdt met een witte Fiat 500 met nummerplaat 277 AFK. Op de wagen hangt achteraan een sticker van de vlag van Asturië, een geel kruis met een blauwe achtergrond.

Madalena woonde samen met C., en had twee kinderen. De man werd gisteren de hele dag door de politie ondervraagd. Hun huis, gelegen in diezelfde Onkerzelestraat, werd doorzocht en de politie nam ook een kijkje in de waterput. Maar Madalena werd niet gevonden.

 

Volgens buren waren Madalena en haar man leken een gelukkig koppel. Ze waren afkomstig van Brussel en spraken Frans. Madalena was altijd heel vriendelijk als de mensen haar op straat tegenkwamen.

 

Opsporingsbericht

Madaleni is 1m57 e normaal gebouwd. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen. De dag van haar verdwijning droeg ze een blauwe jeans en grijze pull met kraag en een blauwe sportieve lange jas met bontkraag van het merk Tommy Hilfingher en vermoedelijk zwarte schoenen met bontafwerking.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 14 mei 2018
Jimmy Godaert | 13 mei 2018
Marc Colpaert | 13 mei 2018
Jimmy Godaert | 10 mei 2018

archief