GERAARDSBERGEN - MuurRock organiseert eerste Muziekkwis

GERAARDSBERGEN - MuurRock organiseert eerste Muziekkwis

Muurrock-kwis-hi-res
 

Zaterdag 18 februari organiseert de MuurRock-ploeg haar eerste grote muziekkwis in zaal De Spiraal te Geraardsbergen. Een eerste editie voor wat hopelijk een jaarlijkse traditie wordt.

 

“We vangen al enkele jaren signalen op dat er vraag is naar een muziekkwis in Geraardsbergen”, stelt bezieler Daan Franceus;  “De ambitie om er dan iets moois en groots van te maken, is er zeker. “.

 

Als thema voor de eerste editie werd gekozen voor festivals – een bewuste keuze. Hierdoor wordt de kwis opengetrokken naar een zeer  ruim publiek, want zowel Woodstock als Tomorrowland – en zowat alle festivals er tussenin – komen aan bod. Een kwis voor de meerwaardezoeker ? “Misschien, maar zeker en vast ook voor iedereen die een leuke en ontspannen avond wil beleven.  En je moet echt geen halve encyclopedie van buiten leren om je mannetje of vrouwtje te staan.” , besluit Daan.

 

Ploegen van vier personen kunnen inschrijven via kwis@muurrock.be. De deelnameprijs bedraagt 20€ per ploeg. Alle info op http://www.muurrock.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 jun 2018
Jimmy Godaert | 05 jun 2018

archief