GERAARDSBERGEN - Willy Van Steenberge gehuldigd als keizer bij duivenmaatschappij De Verenigde Vrienden

GERAARDSBERGEN - Willy Van Steenberge gehuldigd als keizer bij duivenmaatschappij De Verenigde Vrienden

Jim_4008
 

Moerbekenaar Willy Van Steenberge werd in zaal Het Platteland in Bever gehuldigd als keizer van duivenmaatschappij De Verenigde Vrienden Bever op Noyon.

 

Bij de Beverse duivenclub zich nog nooit iemand tot keizer gekroond . Deze titel krijgt men pas als men drie jaar op rij  koning is in alle categorieën samen. Dit jaar werd de Moerbekenaar ook nog kampioen oude en jaarlingen en had hij de asduif bij de oude en jaarlingen, alsook de crackduif jaarse.

 

De duivenclub van voorzitter Jacques Van Holder, ondervoorzitster Liliane Vranckx en schatbewaarder Yves Sauvage schenkt aan haar kampioenen geen bekers maar wel duiveneten en naturaprijzen. Keizer Willy ontving zomaar eventjes acht zakken duiveneten van 25kg, een fles champagne, diploma’s  en een stevige geldprijs.

 

Ook de andere kampioenen werd gelauwerd. Denderwindekenaars Hervé Thienpont en Glen werden kampioen bij de jonge 1+2, Christiaan Soen, Georges Monnier, Jana Van Israël, André Broodcoorens, André Borremans, Marcel Pelders, Michel Dooms, Vera De Pelsemaeker, Jean-Claude Van de Walle, Ingrid Polfliet, Marleen De Leye, Jacques Van Holder en Yves Sauvage alsook de tandems Peereman-Goessens en Godaert-Duchau ontvingen mooie geld- en naturaprijzen.

 

De clubleden tijdens deze kampioenendag werd getrakteerd op een lekker dinertje dat door alle aanwezigen sterk geapprecieerd werd.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 14 mei 2018
Jimmy Godaert | 13 mei 2018
Marc Colpaert | 13 mei 2018
Jimmy Godaert | 10 mei 2018

archief