GERAARDSBERGEN - Gezinsbond Viane hield fototentoonstelling

GERAARDSBERGEN - Gezinsbond Viane hield fototentoonstelling

Jim_4042
 

De Gezinsbond organiseerde vorig weekend een fototentoonstelling in de parochiezaal van Viane. En neen, het zijn niet de foto’s van Zimmerman die daar getoond werden maar enkel de foto’s, genomen door de “cursisten” van fotografe, Lisa Bilterijst.

 

De gezinsbond had het genoegen van iedereen die dit jaar in Viane de lessenreeks van Lisa volgden 3 foto’s tonen. Deze foto’s  werden op A3-formaat uitgeprint. Tijdens de tentoonstelling zelf werden de foto’s  met een gegeven volgnummer en titel getoond aan het publiek. De namen werden uiteraard op dat moment niet vermeld teneinde de keuzes van de 3 verschillende jury’s niet te beïnvloeden.

 

De Gezinsbond had 3 prijzen voorzien, namelijk: een “publieksprijs”, een “prijs van de jeugd”, een “prijs van de vakjury”

 

In de praktijk was het zo dat de keuzes voor die drie prijzen op zaterdag gemaakt werden. Alle bezoekers, alsook de kinderen (van 6 tot en met 12 jaar) zetten die dag hun voorkeur van “beste” foto op papier. Tot slot had ook een vakjury, met niemand minder dan Lisa Bilterijst als voorzitter, de volgens hen, best gemaakte foto gekozen!

 

Alle uitgebrachte stemmen werden nadien geteld door leden van de Gezinsbond Viane. De resultaten van al deze keuzes en de namen van de winnaars werden bekend gemaakt op zondag naar aanleiding van de voorstelling van het jaarprogramma van de Gezinsbond Viane voor 2017. Nadien volgde de prijsuitreiking voor de winnaars van de prijzen van de fototentoonstelling en worden die winnaars in de figuurlijke bloemen gezet.

 

De winnaar van de publieksprijs, was Steve Van Steenberge. De Prijs van de jeugd ging naar Christine en de prijzen van de vakjury werden weggekaapt door Louis De Cock, Eline Depelseneer en Luk De Boeck

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 14 mei 2018
Jimmy Godaert | 13 mei 2018
Marc Colpaert | 13 mei 2018
Jimmy Godaert | 10 mei 2018

archief