GERAARDSBERGEN - MuurRock hield eerste Muziekkwis

C21

GERAARDSBERGEN - MuurRock hield eerste Muziekkwis

Jim_4195
 

Dit weekend ging de eerste MuurRock Muziekkwis door in De Spiraal. Vijftien moedige ploegen schreven zich in, en hun muziekkennis was hét wapen in de strijd om de ereplaats. Al was een beetje geluk natuurlijk ook mooi meegenomen.

 

De quiz werd opgevat rond het thema festivals. Tien rondes lang kregen de ploegen vragen over één bekend festival : van Woodstock, over Werchter en Pukkelpop tot Tomorrowland. Maar ook MuurRock werd niet vergeten en in de categorie RipRock werd duidelijk welk mooi festivalverleden (Via-Rock, Witte Nacht Festival, RipRock …) Geraardsbergen rijk is.

 

Uiteindelijk kaapte ‘Mag den hond binnen’ de ereplaats, en eindigden ‘Wij zijn hier enkel voor het bier en de bitterballen’ en ‘De Soprano’s’ met een gelijke stand. Na een schiftingsvraag mochten deze laatste de tweede plaats inpalmen.

 

De MuurRock-ploeg blikt bij monde van jury-voorzitter Johan Heyvaert tevreden terug : ‘Het was een meer dan geslaagde avond en we willen alle ploegen nogmaals bedanken voor hun deelname. Dit smaakt naar meer !’

 

We mogen dus afsluiten met één zekerheid : er komt volgend jaar terug een nieuwe muziekkwis. Maar eerst kijkt de MuurRockploeg uit naar hun metal-contest Black-Out Jam (29 april), MuurRock 4 Kids tijdens de zomerkermis én het Black-Out Bash festival op 4 november.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief