GERAARDSBERGEN - Black-Out Jam : Podiumkans voor metal-bands

C21

GERAARDSBERGEN - Black-Out Jam : Podiumkans voor metal-bands

Jam
 

Black-Out Bash mag dit jaar vijf kaarsjes uitblazen, en daar kan jij aan deelnemen! Wegens groot succes vorig jaar, komt er voor deze editie terug een Black-Out Jam. Speel je in een metal-band? Schrijf je dan vlug in en maak kans op een felbegeerde plaats op de Black-Out Bash affiche.

 

Frederik Vermeiren – bezieler van het festival : ‘De aanvragen om op ons festival te mogen spelen, komen het hele jaar door binnen. Ook veel beginnende groepen wagen hun kans. Helaas zijn de plaatsen op onze affiche beperkt. Daarom richten we nu – op aanraden van de vrijwilligers van MuurRock – voor de tweede maal deze wedstrijd in.

 

Concreet zullen vijf geselecteerde bands op 29 april strijden voor een podiumplaats op Black-Out Bash (4 november). De wedstrijd zelf gaat door in muziekcafé BoogieWoogie en een vakjury zal de winnaar aanduiden. In deze jury vinden we Bernd Coppieters (Grimm Gent), Mario Pauwels (Ostrogoth), Jo De Boeck (Beyond the Labyrinth) en de sympathieke Frank Jacobs (BoogieWoogie).

 

Fernand Van Trimpont – schepen van jeugd : ”Het is mooi om zien hoe jongeren zelf initiatieven blijven nemen in Geraardsbergen. De jeugdcultuurprojecten slaan echt aan. Het metal-festival is uitgegroeid tot een volwaardig festival en Black-Out Jam zal dit evenement ver buiten Geraardsbergen weerklank geven.’

 

Geïnteresseerde bands kunnen inschrijven tot uiterlijk 1 april. Alle info op http://www.blackoutbash.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief