Geslaagde 21ste Dinner Dance Party van Rotary GERAARDSBERGEN

C21

Geslaagde 21ste Dinner Dance Party van Rotary GERAARDSBERGEN

Jim_6167
 
Jim_6185
 
Jim_6195
 
Jim_6161
 

Zaterdag ging in salons Mantovani in Oudenaarde de 21ste Dinner Dance Party van de serviceclub Rotary Geraardsbergen door.  De club mocht 272 man verwelkomen, meteen een nieuw record, die allen een meer dan geslaagde avond beleefden. Een heerlijk diner, een rozenverkoop met daaraan gekoppeld een tombola als fundraising element en daarna uit de bol gaan op de dansvloer. Het werd voor de aanwezigen 6 uur lang genieten.

 

De avond stond in het teken van familie en vriendschap, 2 begrippen die de club hoog in het vaandel draagt. “Het belangrijkste waarop een goede vriendschap gebouwd is, is vertrouwen en onvoorwaardelijkheid.” zegt voorzitter Wim Leerman “Een van de meest markante kenmerken van Rotary is het feit dat, waar ook ter wereld je een Rotariër ontmoet, je een wederzijdse vertrouwensrelatie mag verwachten. Zo ontstaat, van Rotariër tot Rotariër, een zeldzame sfeer van samenhorigheid. Het belangrijkste waarop een goede vriendschap gebouwd is, is vertrouwen en onvoorwaardelijkheid. Uit samenhorigheid, kameraadschap en vriendschap groeien gemeenschappelijke acties. Uit gemeenschappelijke acties groeien vriendschap, kameraadschap en samenhorigheid.”

 

Zoals het bij de Rotary hoort gaat de opbrengst van dit event integraal naar goede doelen, in bijzonder naar projecten die in verband staan met de preventie en behandeling van ziekten alsook naar basisonderwijs en analfabetisme.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2017
Jimmy Godaert
jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief