GERAARDSBERGEN Saartje Vandendriessche verkent Challenge parcours

C21

GERAARDSBERGEN Saartje Vandendriessche verkent Challenge parcours

Jim_6544
 

Op zaterdag 1 juli organiseert de stad Geraardsbergen tijdens het Challenge Triathlon weekend voor de eerste keer “3u De Muur Het Nieuwsblad”, een competitieve wedstrijd voor teams, duo’s en individuelen waarbij het erop aan komt om de Muur van Geraardsbergen zo veel mogelijk te beklimmen. Op een gesloten circuit van een drietal kilometer rijden de deelnemers vanaf de Vesten de Muur op. Ze kiezen daarbij zelf hoeveel keer ze wisselen van renner. Bedoeling is om op 3 uur tijd zoveel mogelijk rondjes af te leggen, en dus een maximum aan beklimmingen van de Muur te bekomen.

 

Met deze wedstrijd mikken de organisatoren op vriendenclubs, sportclubs, wielertoeristenclubs e.d. Het is dan ook een unieke uitdaging en teambuildingsactiviteit bij uitstek. Om veiligheidsredenen worden de deelnemende ploegen beperkt tot 100. Snel inschrijven is dus de boodschap! De inschrijvingen openen vandaag via http://www.challenge-geraardsbergen.com.

 

3u De Muur maakt deel uit van het Challenge Family weekend op 30 juni, 1 en 2 juli. Naast een zestal sportieve wedstrijdmogelijkheden wordt er heel wat randanimatie voor groot en klein voorzien, zoals een streefoodfestival, kinderanimatie etc.

 

Gisteren vond de eerste verkenning plaats van het fietsparcours van Challenge Geraardsbergen. Naast mediafiguur Saartje Vandendriessche waren ook triatleten Pieter Heemeryck en Katrien Verstuyft aanwezig. Een aantal deelnemers uit Nederland en Frankrijk hebben waren ook aanwezig. Ook Decca en Win2, twee bevoorrechte partners van Challenge Geraardsbergen gaven hun  logistieke ondersteuning.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief