GERAARDSBERGEN - WTC ViaBike start zijn 3de seizoen

C21

GERAARDSBERGEN - WTC ViaBike start zijn 3de seizoen

Jim_6762
 

Vorige zondag ging het 3de fietsseizoen van Viabike van start.  Naar jaarlijkse gewoonte gebeurde dit met een ontbijt bij de fietsenzaak Danny Sport.

 

“Op vandaag kunnen wij met fierheid stellen dat onze jonge club 50 leden telt.  Dit toont aan dat onze formule andere sportievelingen aanspreekt.  In onze club is vriendschap en sportief samen zijn op zondag de essentie.  Wij zoeken naar activiteiten om de stimulans om te blijven bewegen erin te houden, zelfs tijdens de wintermaanden.  Deze winter namen wij opnieuw met een mooie delegatie deel aan de Valentijns Run & Bike in Geraardsbergen. De voorbije winter zijn we samen met de clubleden naar een theatervoorstelling geweest ten voordele van de actie Kom op Tegen Kanker.  De Groep sportief organiseerde een maandelijkse mannenavond.  Een biljartavond, kerstmarkt en Quizavond stonden op het programma.” zegt Robert Veekman “Verder ging onze website online : http://www.wtc-viabike.be”

 

Viabike is de enige club in de streek met een groep waar elektrische fietsen welkom zijn.  De damesgroep is de snelst groeiende afdeling binnen de club. Gemiddelde snelheid en een minimaal aantal kilometers afleggen is bij de wielertoerisenclub geen doelstelling op zich.  Elkaar motiveren om gezond te bewegen daarentegen des te meer.

 

“In de maand mei nemen we een wielerclub uit Limburg op sleeptouw.  In 2 dagen zullen wij hen de mooiste hoeken van onze Vlaamse Ardennen laten zien. In juni neemt een delegatie van de Groep Sportief deel aan het evenement Mon Ventoux van Sporta. In oktober organiseren wij onze jaarlijkse weekenduitstap.  Dit jaar gaan we met de fiets naar Vlissingen in Nederland.  Heen en terug een uitstap van ongeveer 250 km fietsplezier.” aldus Robert.

 

Meer info nodig : Contacteer Robert Veekman 0495/26.74.80 of wtc.viabike@gmail.com 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief