GERAARDSBERGEN - Buitenspeeldag trekt naar de deelgemeenten

GERAARDSBERGEN - Buitenspeeldag trekt naar de deelgemeenten

Dsc_0026
 

Woensdag 19 april was het opnieuw Buitenspeeldag. Ook in Geraardsbergen werd er heel wat buiten gespeeld. In het centrum van de stad, aan openluchtcomplex De Bleek, werd in samenwerking met de sportdienst een divers aanbod voorzien voor alle kinderen. Van freerunning tot oriëntatieloop, minivoetbal en steltlopen. Elk kind kon zich er volledig uitleven!

 

Maar ook buiten het stadscentrum viel er heel wat te beleven. De jeugddienst ging alle speelpleintjes in de deelgemeenten bezoeken. Ze speelden spelletjes met de aanwezige kinderen en hadden een verrassingspakket mee om de kinderen te bedanken dat ze op deze dag kozen om buiten te spelen in hun eigen buurt. “Want wat is er leuker dan de deur uitstappen en gaan spelen op je ‘eigen speelpleintje’?”, aldus jeugddienst Geraardsbergen.

 

De jeugddienst is er van overtuigd dat het belangrijk is om te blijven inzetten op en promoten van buiten spelen bij de Giesbaargse Jeugd. Wil je graag weten waar er een speelpleintje is in jouw buurt? Check dit dan zeker op onze website, http://www.jcdespiraal.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 14 mei 2018
Jimmy Godaert | 13 mei 2018
Marc Colpaert | 13 mei 2018
Jimmy Godaert | 10 mei 2018

archief