GERAARDSBERGEN - GO! Centrum met Mama Mia Miseria

C21

GERAARDSBERGEN - GO! Centrum met Mama Mia Miseria

Jim_7213
 

GO! Centrum stelde de film Mama Mia Miseria voor in Cinema Focus.

 

Nadat de school de voorbije jaren enkele films maakte rond Sinterklaas, was het dit jaar tijd om het over een andere boeg te gooien. Met Mama Mia Miseria presenteerde het schoolteam en de leerlingen een film in ware mafia-stijl, met toch de nodige komische twisten.

 

Juf Annemie en Meester Thomas ontfermden zich over het scenario. Deze laatste stond ook in voor het filmen, regisseren en monteren van de film.

 

Na tal van audities onder de leerlingen, werd voor elke rol de geknipte acteur gevonden. Ook het personeel van de school kroop in de huid van vervaarlijke maffia-leden.

 

 De getalenteerde Mane Beirnaert vertolkte de rol van Luca, zoon van de grootste maffia- baas van Italië, een rol die met verve werd gespeeld door juf Tamara. Andere leerlingen die een belangrijke rol op zich namen in de film waren: Axl Steurs, Sam Sellenslaghs, Esther Eeman, Nils en Fem Van Boxlaer, Liesl en Lobke Heininck, Febe Punnewaert, Luka Schietekat, Daan Beirnaert, Jozua Verhulst, Hannelore Mesure, Febe Steppe, Bretton Swift, Amina El M Saouri en Samuel D’Haeyer.

 

De aanwezigen op deze première kregen een spannende film doorspekt met de nodige humor voorgeschoteld.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief