1 mei, een feest voor elke GERAARDSBERGENaar

C21

1 mei, een feest voor elke GERAARDSBERGENaar

20170425_195437
 

De Geraardsbergse jongsocialisten organiseren op maandag 1 mei voor de tweede maal een gratis optreden, SOSWING, op de Markt. Hiermee willen de jongsocialisten hun feest van de arbeid in een plezant jasje steken.

 

We herinneren ons nog dat men vroeger op 1 mei met de fanfare in Geraardsbergen door de straten trok zeggen de jongeren. We horen nog steeds veel leden vertellen over deze verhalen. Vele van hen vroegen al lang voor een alternatief. “Met deze Soswing hebben we een modern antwoord kunnen vinden op de vraag om op 1 mei iedereen te laten meegenieten’ besluit de jongsocialisten.

 

En een feest zal het opnieuw worden! Vanaf 14u30 is iedereen welkom op de Markt ten hoogte van onze zaal gROOD verzet. Op het programma staan volgende groepen:

 

14u45 : Sonosancitis
16u: The Dukes
17u00: DJ Noise Bashment
18u15: Barking at the mailman

 

Naast de optredens is er ook randanimatie voor kinderen voorzien .

 

‘Met Soswing willen we van 1 mei een feest voor iedereen maken’ zeggen de jong socialisten in koor. ‘Hopelijk gaan de Geraardsbergse inwoners massaal in op onze uitnodiging om een gratis festivalleke mee te pikken.’ Het enige waar de jongeren nu nog op hopen is goed weer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief