GERAARDSBERGEN - Roefeldag wordt talentenjacht

C21

GERAARDSBERGEN - Roefeldag wordt talentenjacht

Dsc9524
 

De roefeldag is niet nieuw voor de inwoners van Geraardsbergen. Vanaf dit jaar steekt de jeugddienst deze dag graag in een nieuw jasje, we noemen het ‘Talentenjacht’.

 

Samen met kinderen gaan we op zoek naar hun talenten. “Waar ben jij knap in?”, vormt de rode draad doorheen het uitgebreide aanbod.

 

“Net zoals vroeger kunnen alle kinderen tussen zes en twaalf jaar één of twee beroepen uitproberen. Bij elk beroep wordt ingespeeld op andere talenten van de kids”, aldus jeugddienst Geraardsbergen. “We kiezen er niet zomaar voor om deze dag in het teken van talenten te zetten. Sinds november 2016 kan Geraardsbergen zich een kindvriendelijke stad noemen en één van onze prioriteiten hierbij is om aandacht te hebben voor de verschillende talenten van de Giesbaargse Jeugd”

 

“De talentenjacht is de perfecte manier om de roefeldag nauwer te laten aansluiten bij het onderwijsbeleid en het kindvriendelijk beleid van onze stad.”, stelt schepen Fernand Van Trimpont, bevoegd voor onderwijs en jeugd. “De talentenjacht speelt voortaan in op het verhogen van de tewerkstellingskansen van jongeren. Een studiekeuze op basis van het talent van jongeren verhoogt immers een succesvolle schoolcarrière en het behalen van een diploma. Kinderen helpen bij het ontdekken van hun talenten is dan ook een eerste belangrijke stap.”, besluit schepen Van Trimpont.

 

Inschrijven voor de Talentenjacht kan komende zaterdag, 6 mei, tussen 9 en 11 uur in JC De Spiraal.

 

Meer info via http://www.jcdespiraal.be  of op het nummer 054 43 45 46

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief