GERAARDSBERGEN - Dorpsraden houden garageverkoop

C21

GERAARDSBERGEN - Dorpsraden houden garageverkoop

890dwlok3w18dorpsradn-organisern-garageverkoop
 

Op 7 mei organiseren de dorpsraden van Goeferdinge, Overboelare, Nederboelare, Zarlardinge in samenwerking met het stadsbestuur tussen 10 en 16u voor de eerste maal een garageverkoop in de 4 bovengenoemde deelgemeenten. Er zijn meer dan 135 deelnemers ingeschreven.

 

“Bewoners van deze deelgemeenten krijgen een deelnemerslijst in de bus en voor de bezoekers van buiten deze deelgemeenten zullen er deelnemerslijsten voorzien worden in de plaatselijke horecazaken.” Zegt Michel De Zutter voozitter van de dorpsraad Overboelare. “Behalve voedingswaren zal er van alles en nog wat  te koop aangeboden worden.”

 

“Verschillende dorpsraden organiseerden al enkele jaren een rommelmarkt in hun eigen dorp, maar nooit eerder werd er een samenwerking opgestart” zegt Chris de Nooze, Voorzitter van de Goeferdingse dorpsraad. “We staken met de raden de koppen bij elkaar en besloten om samen eens een garageverkoop te houden net zoals reeds jaren in de Brabantse  gemeenten Tollembeek en Galmaarden gebeurd en steeds hel wat volk lokt. ”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief