GERAARDSBERGEN - Udo verrast Martine uit Atembeke dankzij Joe-avondspitsduo Raf & Rani

C21

GERAARDSBERGEN - Udo verrast Martine uit Atembeke dankzij Joe-avondspitsduo Raf & Rani

Jim_8351
 

Martine Mertens is een superfan van zanger Udo. Haar zestigste verjaardag en tiende huwelijksverjaardag werd er één om nooit meer te vergeten want de zanger kwam in haar woonkamer een nummer spelen dat ook nog live uitgezonden werd op radiozender Joe.

 

Zoon Tom Leemans lag aan de basis van dit initiatief. Martine was begin deze maand tien jaar getrouwd. Op het trouwfeest ging normaal gezien een nummer van Clouseau de openingsdans zijn, maar er begon een nummer van Udo te spelen. Martine stribbelde eerst wat tegen, maar haar man bleef door dansen. En toen verscheen plots Udo als verrassing uit de coulissen. Martine is fan van het eerste uur en was volledig van de kaart. Tom schakelde Joe-dj’s Raf & Rani in om Martine opnieuw te verrassen: ze stuurden Udo naar Atembeke zodat Martine en haar man live op de radio hun openingsdans nog eens opnieuw konden doen.

 

Het gastoptreden kadert in  de nieuwe rubriek ‘Udodonderdag’ van het avondspitsduo Raf Van Brussel en Rani De Coninck op Joe waarbij  Udo elke donderdag op pad gaat om mensen te verrassen met een persoonlijk lied.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mei 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief