GERAARDSBERGEN - Studeerruimtes openen opnieuw hun deuren

C21

GERAARDSBERGEN - Studeerruimtes openen opnieuw hun deuren

363140ac-8ddd-11e4-91f1-69df906de070_original
 

Het nuttige aan het aangename koppelen, zo kan je de studeerruimtes in Geraardsbergen ook wel omschrijven. De jeugddienst is fier op het feit dat Geraardsbergen deze examenperiode opnieuw twee studeerruimtes telt.

 

De deuren van JC De Spiraal én de Kerk van Zarlardinge staan vanaf 15 mei weer open voor studenten. Ze kunnen er tot en met eind juni iedere dag samenkomen om de hersencellen te ‘pijnigen’ en om zich klaar te stomen voor de nakende examens. “Het blijft duidelijk dat dit samen studeren voor heel wat jongeren een meerwaarde en zelfs een hulp is bij het slagen in de examens.”, aldus schepen van Jeugd en Onderwijs, Fernand Van Trimpont.

 

Omdat dit niet de leukste en al zeker niet de makkelijkste periode van het jaar is, heeft de jeugddienst tussen al dat studeren door nu en dan een aangenaam tussendoortje voor de Giesbaargse studerende jeugd voorzien. “Wat dacht je bijvoorbeeld van een sessietje ZUMBA? Een ijsje voor een cool-down momentje? Of een tweede editie van de drie kwartier fuif? …”, kan de jeugddienst al meedelen.

 

Meer info kan je vinden bij de Giesbaargse Jeugd of via 054 43 45 36.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief