GERAARDSBERGEN - Jubileumeditie Kapittelzitting Manneken-Pis in teken van koers

C21

GERAARDSBERGEN - Jubileumeditie Kapittelzitting Manneken-Pis in teken van koers

Jim_9768-1
 
Jim_9878
 
Jim_9836
 
Jim_9846
 

Tijdens de 25ste Kapittelzitting van de Broederschap van het Geraardsbergse Manneken-Pis stond het wielrennen centraal en dit naar aanleiding van de terugkeer van de Muur in de Ronde van Vlaanderen. De confrérie nodigde enkele bekende wielerkoppen uit: de lokale helden Fredje Penne, Rudy Pevenage en Tourwinnaar Lucien Van Impe. Ook Wim Van Herreweghe van wedstrijdorganisator Flanders Classics en Filip Osselaer, die een boek over de Muur schreef, waren van de partij. Zij werden, naast anderen prominenten en leden van bevriende broederschappen opgenomen als ambassadeur in de Broederschap van het Geraardsbergse Manneken – Pis.

 

Voor deze editie vn het kapittel zorgde de Broederschap van het Geraardsbergse Manneken – Pis tevens voor een speciale kleurendrukuitgave van hun tijdschrift ‘De Belleman’ en een herdenkingsbutton.

 

Het kapittel werd traditiegetrouw afgesloten met de Gouden Manneken-Pisworp waarbij een juweel twv 300€ in de vorm van de oudste plasser door Herman Cornelis gewonnen werd en de daaropvolgende receptie in de hal van het stadhuis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief