GERAARDSBERGEN - Dorpsraad Onkerzele met 3de editie van Kermis

C21

GERAARDSBERGEN - Dorpsraad Onkerzele met 3de editie van Kermis

890lok4w26-dorpsraad-onkerzele-met-3de-editie-kermis
 

De dorpsraad Onkerzele organiseert op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli op het terrein aan de kampstraat 60 een kermis met tal van activiteiten. Buiten de kinderattracties is er op zaterdag vanaf 13.00u een tweedehandsmarkt. Om 14.00 vindt er een hondendemonstratie plaats en vanaf 19.00u zijn er optredens van Heart  & Soul en zanger Bart.

 

Op zondag 2 juli start de kermis om 11.30 met een familiebarbecue. Voor de muzikale omlijsting die dag zorgt Alain Capri en Be-Naked.  De kinderen kunnen zich laten grimmeren bij Krissy’s of zich uitleven op het springkasteel.

 

“Omstreeks 17.00 uur wordt  terug een oude traditie in eer hersteld namelijk “de sigarenworp”, een oude traditie voor Onkerzele omdat er toen heel wat plaatselijke sigarenmakers waren. De sigarenworp zal gebeuren door een delegatie van het Stadsbestuur en het bestuur van de Dorpsraad Onkerzele. Aan deze worp zijn 5 mooie prijzen verbonden. “ zegt de voorzitter van de Onkerzeelse dorpsraad Hugo De Mulder.

 

Personen die op Kermis Onkerzele als vrijwilliger willen meewerken aan het kermisgebeuren zijn van harte welkom. Voor meer info en de voorwaarden sturen zij hiervoor best een mailtje naar dorpsraad-onkerzele@telenet.be of vullen de contactpagina in op onze website www.dorpsraad-onkerzele.be of laten een berichtje na op de  FB- pagina https://www.facebook.com/dorpsraadonkerzele

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief