GERAARDSBERGEN - Joepie, het is weer braderie

C21

GERAARDSBERGEN - Joepie, het is weer braderie

890lok4w25-joepie-braderie
 

De zomer komt eraan en hoe kan het handelscentrum die zalige periode beter inzetten dan met de braderie. De stad zal op 23, 24 en 25 juni weer ondergedompeld zijn in een zomerse feestsfeer die men als shopper zeker wil mee opsnuiven. De vakantie lonkt en er kunnen aan de braderiekramen in de verkeersvrije winkelstraten al heel  wat leuke koopjes op de kop getikt worden.

 

‘Geraardsbergen zal weer de gezelligste plek van de streek zijn tijdens het laatste weekend van juni. In de winkelstraten van het centrum zullen er tal van kraampjes waar de lokale handelaar hun koopwaar aanbieden staan. Er zijn ook leuke terrasjes  en er is  animatie voor jong en oud, voorzien. Alle elementen zijn zeker aanwezig om er een echt feestweekend van te maken.’ zegt de centrummanager Tine Vandeweerd . ‘Op zaterdag 24 juni wordt een nieuwe editie van de Hoge Hakkenrace georganiseerd. Deze ludieke loopwedstrijd gaat van start  om 16u in de Brugstraat en deelnemers spurten dan op  stiletto’s richting Markt. Een niet te missen schouwspel! Zelf meedoen kan natuurlijk ook. Inschrijvingen en alle info bij Pasta Al Dente, Kaai 3 in Geraardsbergen.

 

Op zondag 25 juni zullen de Geraardsbergse barmannen strijden om de eerste plaats in de Plateau Race. Afspraak hiervoor op de Markt om 16u. Kom ze zeker aanmoedigen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief