GERAADSBERGEN - Huis van het Kind start met ruilwinkel De Kaddee

C21

GERAADSBERGEN - Huis van het Kind start met ruilwinkel De Kaddee

Fotofairtrademarkt
 

Gezinnen met jonge kinderen hebben zeer veel spullen nodig. De babyuitzet bij elkaar krijgen en  kinderkleedjes continu aanpassen aan de groeispurten van de kleintjes is niet evident én niet goedkoop. Met de ruilwinkel De Kaddee wil Huis van het Kind de gezinnen hiermee een handje helpen.

 

Het systeem is eenvoudig:  de ouders brengen kledij of ander bruikbare zaken die geen dienst meer doen binnen  en ze kunnen dit ruilen tegen andere zaken die ze  op dat moment nodig hebben.

 

De Kaddee ging officieel open op 21 juni tijdens het grote kermisfeest ter gelegenheid van de eerste verjaardag van Huis van het Kind. Vrijwilligers en medewerkers van Huis van het Kind waren zeer trots dat ze het bestuur van het OCMW en de partners van Huis van het Kind een aantrekkelijk winkeltje konden voorstelellen en zijn er helemaal klaar voor om het grote publiek te ontvangen!

 

De ruilwinkel is gelegen aan de Kattestraat 27 (aan het OCMW gebouw en de achterkant van de bibliotheek) en is iedere woensdagnamiddag open van 13.30 tot 19 uur (in de vakantie tot 18 uur). Iedereen kan vanaf 28 juni baby- en kinderkledij (maat 50 tot 152), zwangerschapskledij, baby-en peuteruitzet binnenbrengen. Natuurlijk gaat het om proper gewassen en degelijk materiaal.

 

Voor elk binnengebracht stuk worden er punten gegeven op een klantenkaart waarmee je meteen of bij een volgend bezoek kan shoppen in de ruilwinkel. Indien mensen geen materiaal hebben om te ruilen, wordt er een startpakket aan punten gegeven, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan het ruilsysteem.

 

Meer info: dekaddee@geraardsbergen.be, 054 43 30 24

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief