GERAADSBERGEN - Dean trapt Muziek int Park af

C21

GERAADSBERGEN - Dean trapt Muziek int Park af

890lok3w27deantrapt-muziekintparkaf-1
 

In de maand juli worden er op woensdagavond vanaf 20 uur opnieuw optredens georganiseerd in het abdijpark. De toegang is gratis. Lokaal talent Dean trapt op woensdag  5 juli de concertreeks af.

 

”Muziek int Park’ is een vaste waarde geworden in juli. Een dynamisch team zorgt voor een gevarieerd programma. We hebben een divers en heel enthousiast publiek. Muziek int Park belooft dus opnieuw een zonnige en ontspannende zomer voor jong en oud!’ zegt schepen van Cultuur Kristin Vangeyte.

 

Idool Dean met groovy songs  in het abdijpark op een zwoele zomerse avond, dat wordt genieten tijdens het eerste concert van ‘Muziek int park’. Ook de volgende woensdagen van juli staat er toffe muziek geprogrammeerd. Op 12 juli speelt Royal Funck Force feestmuziek à la Cool & The Gang, Daft Punk, Michael Jackson en gaat het publiek ongetwijfeld uit zijn bol.

 

19 juli mag Barking@themailman met  stevige rock de pannen van het dak spelen. Ook  The Rock ‘n’ Roll Revue, de band rond rockicoon William Souffreau , brengen Rock’n’roll & Rockabilly van de bovenste plank. Op 26 juli sluit de Udo, een echte live artiest en allround entertainer, de concertreeks af.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief