GERAADSBERGEN - Openluchtzwembad den Bleek viert zijn 130ste verjaardag

C21

GERAADSBERGEN - Openluchtzwembad den Bleek viert zijn 130ste verjaardag

Jim_0613
 

Het openluchtzwembad van Geraardsbergen, het oudste openluchtzwembad van Vlaanderen, viert dit jaar zijn 130 jarig bestaan. Om dit te vieren zal tijdens het weekend van 24 en 25 juni een speciaal opendeurweekend worden gehouden. Niet alleen kan je voor een speciale prijs van 1€ de hele dag komen zwemmen, maar je kan tevens ook genieten van een spectaculair hindernissenparcour op het water, 100 strandballen, een springkasteel en een live uitzending van MIG.

 

“Met dit feestweekend willen we het zwembad nog eens extra in de aandacht brengen” aldus schepen Véronique Fontaine (Open VLD). “ We willen dit weekend vooral de Geraardsbergenaars zelf opnieuw naar hun zwembad lokken en de jongeren de kans laten om op een leuke sportieve manier het einde van de examens te vieren. Iedereen heeft wel mooie herinneringen aan het zwembad en nu is het ideale moment om die met je kinderen of kleinkinderen ook eens te delen”

 

Dit jaar is alvast zeer goed gestart, want met het goede weer kwamen al 5273 zwemmers tussen 17 en 30 mei naar het zwembad.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief