GERAARDSBERGEN - Workshop Radio maken bij MIG

GERAARDSBERGEN - Workshop Radio maken bij MIG

2170708-sarah-bo-en-bryan
 

Ben jij de nieuwe Linde Merckpoel? Of misschien Peter Van de Veire? Nee? Helemaal niet erg, want als die mannen (of vrouwen) het kunnen, jij ook! Lees nu goed want dit is je ultieme kans om ooit als een echt radio-dj achter de schuivers te staan!

 

Op zondag 30 juli kan je bij MIG een workshop radio maken volgen! Wat je allemaal kan verwachten? Een unieke rondleiding in onze studio’s, veel platen (geen lp’s), microfoons, plezier, … én je krijgt een stevige basis radio maken mee! Je leert muzieknummers aan- en afkondigen en je komt te weten waar al die kleine knopjes nu eigenlijk voor dienen. Maar je krijgt ook tips and tricks om de luisteraar helemaal mee te nemen in jouw verhaal.

 

“2 jaar geleden nam ik deel aan zo’n workshop bij MIG. Een kennismaking en een opleiding later, presenteer ik mijn eigen wekelijks radioprogramma.” Aldus MIG-dj Bryan. Misschien treed je wel in zijn voetsporen en word je één van de nieuwe MIG-dj’s!

 

Noteer het dus zeker in je agenda, smartphone, kladblok, … De workshop gaat door op zondag 30 juni tussen 10u en 12u en tussen 13u en 15u. Vooraf inschrijven via ikwil@radiomig.be is wel verplicht. De minimum leeftijd is 15 jaar.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 17 apr 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief