Heel wat te beleven tijdens GERAARDSBERGSE kermis

Heel wat te beleven tijdens GERAARDSBERGSE kermis

890lok3w34heel-wat-te-beleven-tijdens-geraardsbergse-kermis
 

Van vrijdag 25 augustus t.e.m. zondag 3 september kan je in Geraardsbergen weer terecht voor de Zomerkermis.

 

Vrijdag opent de kermis met de ‘zomertocht’, waarbij de horecazaken een extra verwennerij aanbieden. Afgesloten wordt  op het Stationsplein met een openluchtfuif. Zaterdag treedt op de  Markt om 20 uur Coco JR & The All Stars en om 22 uur Pussy Willow op. Zondag  is er ’s morgens de Processie van Plaisance en in de namiddag toert de reclamestoet door het centrum. Om 17.30 uur zal EMMS(Emma De Quick)haar eerste live optreden geven. Om 20 uur is het genieten van Isabelle A.

 

De stadsprijs, de oudste kermiskoers van het land, is op woensdag 30 augustus aan de 100ste editie toe. Speciaal voor dit gebeuren is er een aftherparty met Funky-D. De senioren kunnen op donderdag terecht in JC De Spiraal voor een optreden van Yves Seghers en Eveline Cannoot. Vrijdag 1 september speelt Concertband Cecilia een concert net voor het vuurwerk van start gaat.

 

De derde editie van Jazz Geraardsbergen op 2 september heeft opnieuw het Brussels Jazz Orchestra met hun Brel programma uitgenodigd. Afgesloten wordt op 3 september met Muurrock 4 Kids waar de  allerkleinsten uit de bol kunnen gaan.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 jun 2018
Jimmy Godaert | 05 jun 2018

archief