GERAARDSBERGEN - Denderend Provisoir in “The Preacher”

GERAARDSBERGEN - Denderend Provisoir in “The Preacher”

890lok4w39denderend-provisoir-in-the-preacher
 

Het team van denderend KLEIN heeft de handen in elkaar geslagen met de uitbaters van The Preacher op de markt van Geraardsbergen. Samen organiseren ze op vrijdag 22 september  om 20ueen concertavond met Emile Verstraeten.

 

“Jaarlijks organiseren we een bedanking voor onze medewerkers op een unieke locatie en dit wilden we ook tijdens ons sabbatjaar doen. Ons oog viel al snel op The Preacher, ook gekend als Bar Provisoir. Met zijn unieke sfeer was dit de uitgelezen locatie voor ons evenement. Toen ook nog bleek dat beide partijen op identiek dezelfde golflengte zaten wat betreft muziekbeleving en cultuur dichter bij de mensen willen brengen, was de samenwerking al snel beklonken. We besloten dit concert open te trekken naar het brede publiek.” aldus Sven Van Oudenhove, die al jaren instaat voor de programmatie.“Voor onze eerste concertavond wisten we Emiel Verstraeten te strikken. Hij is bekend als de virtuoze sidekick van Bart Peeters, maar heeft ook zijn eigen project. Zijn eigen repertoire aangevuld met funky covers brengt hij op vrijdag 22 september in The Preacher. Het leuke aan dit optreden is dat we enkele bekenden, die we reeds op denderend KLEIN mochten verwelkomen, terug gaan zien op het podium.”

 

De plaatsen voor dit optreden zijn beperkt en kosten 10 euro. Reserveren kan je via tickets@denderendklein.be of via de facebookpagina van denderend KLEIN.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 04 jul 2018
Jimmy Godaert | 27 jun 2018
Jimmy Godaert | 27 jun 2018

archief