Leerlingenraad KA GERAARDSBERGEN brengt ‘Temptation’ naar JC De Spiraal

C21

Leerlingenraad KA GERAARDSBERGEN brengt ‘Temptation’ naar JC De Spiraal

890lokw41leerlingenraad-ka-geraardsbergen-brengt-e28098temptation_-naar-jc-de-spiraal
 

De leerlingenraad van het KA Geraardsbergen organiseert op 13 oktober met ‘Temptation’ een vurige fuif in JC De Spiraal. De grond gaat daveren, de dansbenen worden getest en de muziek gaat ongelofelijk hard knallen!

 

 De voorbije jaren organiseerde de leerlingenraad steeds een ‘Fautste Party’ met een heus carnavalesk verkleedthema. Dit jaar besloten de leerlingen de herfstsfeer te verjagen met de allerlaatste ‘zwoele zomerse beats’ van lokale helden als Sound Of The Basement, Never, Jabba, Forrest, Kryptoz, Robin Chills en Wasted ’n Confused. De line-up bevat al heel wat muzikale oud-leerlingen maar wordt ook nog aangevuld met een bekende ‘Special Guest’ die als lokale legende de donkerste uren van de nacht gaat opfleuren.

 

Het thema is duidelijk: temptation, zomer, strand en liefde! De zaal wordt versierd met flamingo’s, palmbomen, slingers uit Hawai en er komt een speciale cavastand. De leerlingen krijgen bij het binnenkomen ook een gekleurd polsbandje die andere feesters meteen vertelt of hun relatiestatus single, bezet of ingewikkeld is.

 

Op vrijdag 13 oktober transformeren ze de feestzaal van JC De Spiraal tot het Ibiza aan de Dender met bakken sfeer, vette basslines en een dansfeest die ons terug naar de zomer katapulteert. Koop je ticket dus als de bliksem in voorverkoop voor € 4 bij de leerlingen van de leerlingenraad KA of aan de kassa voor slechts € 6 .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief