Geslaagde Herfst Opendeur in handelscentrum GERAARDSBERGEN

C21

Geslaagde Herfst Opendeur in handelscentrum GERAARDSBERGEN

22096237_1139692319496120_93219563056951907_o
 

De Herfst Opendeur bewijst een succesformule te zijn. In een weeral gezellig shoppingweekend stelden de handelaars van Geraardsbergen hun herfst- en wintercollecties voor aan het publiek, met extra opening van de winkels op zondag.

 

De klanten werden uitgebreid in de watten gelegd: Sprankelende bubbels, kortingen, lekkere hapjes, wedstrijden,… en heel veel leuke attenties, want het was ook het Weekend van de Klant. De winkels werden in een feestelijk kleedje gehuld en de zaken liepen vol. Een occasionele regenbui kon de pret niet drukken.

 

De klant die nog geen mooie outfit had gekozen, kon alvast inspiratie opdoen in de etalages, die tot leven kwamen voor de gelegenheid. Je kon mini-modeshows bewonderen in de vitrines van verschillende winkels en dat werd gesmaakt door de verraste voorbijgangers. Geraardsbergen is een gezellig stad vol leuke winkels en horecazaken en dat is dit weekend weer bewezen!

 

En er wordt alweer uitgekeken naar de rest van het najaar met o.a. de Intrede van de Sint op zaterdag 18 november en Schitterend Geraardsbergen in december.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief