GERAARDSBERGEN - Techniekacademie TISJ gaat met succes 4de jaargang in

GERAARDSBERGEN - Techniekacademie TISJ gaat met succes 4de jaargang in

Ta-foto3
 

Vier jaar geleden staken technisch adviseur Guido Haegeman en enkele leerkrachten van het Technisch Instituut Sint-Jozef de koppen bij mekaar om i.s.m. de provincie Oost-Vlaanderen een “techniekacademie” in te richten voor leerlingen uit de 3de graad van de Geraardsbergse basisscholen.

 

Al gauw bleek dit idee een regelrecht schot in de roos : de techniekacademie was meteen volgeboekt en ging van start met een groepje van 25 leerlingen.

 

Momenteel kunnen reeds 75 “toekomstige techniekers” hun hartje ophalen gedurende 10 lessen. Zij werken aan gevarieerde technische projecten in thema’s zoals hout, elektriciteit, metaal, bouw, kunststoffen en 3D-printing. Het stimuleren van hun talenten en het oefenen van technische vaardigheden blijft één van de doelen van deze organisatie.

 

Ook dit schooljaar is de techniekacademie weer volgeboekt, les 1 start op woensdagnamiddag 15 november. Voor meer info kan u terecht op techniekacademie@hotmail.be of via de website van de school op http://www.tisj-geraardsbergen.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 04 jul 2018
Jimmy Godaert | 27 jun 2018
Jimmy Godaert | 27 jun 2018

archief