GERAARDSBERGEN - Kleuterschool De Stroom krijgt refter en drie nieuwe klasse

C21

GERAARDSBERGEN - Kleuterschool De Stroom krijgt refter en drie nieuwe klasse

Jim_3983
 

De juffen van De Stroom in Goeferdinge legden zelf de eerste voor de bouw van drie nieuwe klassen voor kleuterschool Die uitbreiding is nodig om het groeiende aantal kleuters op te vangen. In 2014 waren dat twintig kindjes en in de drie jaar tijd dat de wijkschool al bestaat is het aantal meer dan verdubbeld, op termijn worden dat er tachtig.

 

Door deze groei is er nood  aan grotere en nieuwe klassen.Er komen nu drie klaslokalen bij en een grotere refter. Er komt ook een overdekte speelplaats zodat de kleuters bij slecht weer toch naar buiten kunnen. Het oude gebouw en polyvalente zaal blijven behouden.

 

De juffen Martine Van De Catsyne,, Annick De Sterck en Liesje Vettenburg die voor de opvang van de peuters  zorgen zijn laaiend enthousiast want het worden nieuwe heldere klassen met een beteren akoestiek, een eigen ingang en tuintje.

 

Het i s de bedoeling de bouw  op het einde van dit schooljaar af te hebben zodat er vanaf 1 september 2018 van start kan gegaan worden in een nieuwe klasomgeving.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief