GERAARDSBERGEN - KA Geraardsbergen wordt gastlocatie voor het rekruteringsevent ‘We Fly to Your Dream’

C21

GERAARDSBERGEN - KA Geraardsbergen wordt gastlocatie voor het rekruteringsevent ‘We Fly to Your Dream’

Jim_4870
 

Op het KA Geraardsbergen landde vrijdagvoormiddag een helikopter Agusta A109 van de Belgische luchtmacht. De reden van het bezoek door de militairen van de luchtcomponent was een planningsvergadering. De PR dienst van de luchtcomponent heeft immers volgend jaar het KA Geraardsbergen uitgekozen om als locatie te fungeren voor rekruteringsevenement ‘We Fly to Your Dream’, dat plaatsvindt 19 april 2018 en de daaraan gekoppelde  tentoonstelling 70 jaar Luchtmacht.

 

Met de ‘We Fly To Your Dream’, campagne wil de Luchtcomponent vooral technisch geschoolde jongeren aantrekken. Dat pakken ze aan de bron aan door zichzelf in technische scholen te gaan aanprijzen met als  hoofddoel  jongeren warm te maken voor een militaire carrière bij de Luchtcomponent. Het project legt de nadruk op vacatures voor piloten, luchtverkeersleiders, elektronica-specialisten, straalmotortechnici, brandweermannen.

 

Tijdens het ‘We Fly To Your Dream’ gebeuren  zal op zaterdag  28 april 2018 in samenwerking met  politie, defensie, brandweer,  bewakings- en beveiligingsfirma’s een dag  ‘Partners in Integrale  Veiligheid’ gehouden worden en dit in kader van de opleiding Maatschappelijke veiligheid dat het KA aanbiedt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief