Leerlingenraad KA GERAARDSBERGEN verkoopt lekkers tijdens ‘Warmste Week van het KA’

Leerlingenraad KA GERAARDSBERGEN verkoopt lekkers tijdens ‘Warmste Week van het KA’

Warmste-week-verkleind-tweede-bestand
 

Ieder jaar organiseert de leerlingenraad van het KA Geraardsbergen een ‘Warmste Week van het KA’ met enkele verkoopacties voor de ‘Music For Life-actie’ van Studio Brussel. Dit jaar verkopen de leerlingen en leerkrachten van de leerlingenraad op maandag en woensdag hartverwarmende chocolademelk en smeuïge cake tijdens hun ‘Warmste Speeltijd’. Op dinsdag en donderdag kunnen de leerlingen dan weer genieten van lekkere hotdogs tijdens de middagspeeltijd. De verkoopacties worden aan democratische prijzen aangeboden: voor slechts 1 euro kunnen de leerlingen smullen van een chocolademelk met cake en een hotdog met saus kost 1,5 euro.

 

Elk jaar kiest het KA Geraardsbergen een plaatselijke vereniging die ze met de opbrengst van hun ‘Warmste Week’ ondersteunen. Dit jaar werd voor ‘De Marbol’ van ‘Jeugdzorg De Brug vzw’ gekozen. De Marbol is een dagcentrum waar jongeren na de schooluren en tijdens de schoolvakanties terecht kunnen wanneer het thuis tijdelijk wat moeilijker gaat.

 

Het KA Geraardsbergen staat helemaal achter de visie van ‘De Marbol’ en hoopt dan ook een mooie som te verzamelen tijdens de ‘Warmste Week van het KA’. Alle leerlingen zijn deze week dan ook uitgenodigd om te snoepen voor het goede doel!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 03 dec 2018
Jimmy Godaert | 29 nov 2018

archief